Jarní bazar školy 25.-26.4.2024

Důležité informaceKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Jarní bazar školy 25.-26.4.2024

Milí přátelé,

máme za sebou další školní bazárek. Každý bazar je něčím výjimečný a jedinečný. Tento získat od prvního momentu příprav své motto“.. “ TAK TOTO JSME TU JEŠTĚ NEMĚLI!!!“:-)).

Opravdu jsme tu ještě neměli tolik darů, tak velkou sbírku, neměli jsme tu tolik návštěvníků a kupujících hlavně v průběhu čtvrtečního odpoledne (tělocvična opravu „praskala ve švech“..) a neměli jsme tu ani tak vysokou výši výtěžku.

Díky vám všem, za vaši pomoc, za vaši podporu této akce, za vaši trpělivost obzvláště při konání tohoto bazárku :-). Chci vám všem skutečně velmi a velmi poděkovat za vše, jakoukoli formu podpory a příspěvku. Naše děti a nejen ty si to nesmírně užily a já jsem moc ráda, že jsem mohla u toho opět s vámi všemi být.

Veškeré přebytky byly rozděleny mezi několik organizací působících v ČR, které pomáhají sociálně slabým, maminkám samoživitelkám či dětem v dětských domovech a lidem bez střechy nad hlavou (již tradičně necháváme část přebytků otci Juanovi – klášter sv. Tomáše, kde pomáhají bezdomovcům). Několika rodinám ve velmi těžké životní situaci jsme pomohli vybrat si na místě potřebné a pomohli nám na oplátku s úklidem, konkrétně se jednalo o Azilový dům pro rodiny s dětmi – Horáčkova, Praha 4.

Děkuji všem a těším se opět v říjnu na další bazárek.

Lucie Kirschová

Koordinátor školního bazaru

© 2020 MŠ, ZŠ a Gymnázium sv. Augustina